Albjerk-timen er ikke som andre timer

En skoletime er 45 minutter. På Albjerk er det ennå en definisjon på tidsenheten.

Overrasket? Vet ikke helt, men at en klokketime tilsvarer en halv Albjerk-time var jeg ikke forberedt på.

Jeg kom til timeavtalen. Bilen skulle være ferdig etter en time, men det viste seg å være etter en Albjerk-time, eller to klokketimer. EU-kontroll har fastpris hos Auda-forhandleren i Drammen. Enten svirrer gutta på verkstedet rundt i svime, og det gjør dem nok ikke, eller så er kalkylene for å utbedre feilene så gunstige at selve kontrollen greit nok kan gjøres unna med svimlende tap. Det er ikke mulig å tjene penger på en totimers-kontroll med 390 kroner i fastpris.

Derimot ligger det nok en grei fortjeneste om verkstedet får “godkjenningsreparasjonene” på Auda-bilene. Jeg vet ikke om tyske Auda (eller Audi som tyskerne kaller den) er verdens dårligste biler. Det er mulig jeg bare har vært uheldig med bilen min, men kvaliteten er uansett en katastrofe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..