Blomstrende suksess

Blomster-okt09 001

Her er min første blomstersuksess. Planten kom i hus sammen med meg for snaut to år siden. I dag blomstrer den for tredje gang. Noe lignende har jeg aldri opplevd. Bygger selvtillit i planteverdenen til Blomster-Finn.

Blomster-okt09 002 Jeg kommer aldri til å gå Blomster-Finn i næringen, ikke på noen måte og ikke i noen sammenheng. Men det er forbasket morsomt, egentlig, å se at planten blomstrer for tredje gang. Det skjer på tross av at jeg tidligere har klippet den helt ned, og det er visstnok ikke akkurat etter boka.

 

 

Blomster-okt09 004 Da den blomstret for andre gang ble jeg så fornøyd at jeg økte med en ny plante. Jeg har altså gått fra “helt håpløst” til å  stelle, vel ikke spesielt iherdig, men likevel, fire planter. Det er kanskje ikke imponerende for Gud og hvermann, men selv nøler jeg ikke med å ta i bruk ganske sterke ord og uttrykk.

 

 

Blomster-okt09 008 Nesten litt synd at ikke hele husstanden tar bølgen. Dimen er for sin del genuint uinteressert, der han bikkjer over på ryggen og strekker potene i været, kombinert med et større gjesp…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..