Brød, Dag, Nydalen og pakking

 brød I transformasjon fra mental trening til praktisk handling, i skarp konkurranse med brødbaking, Dag og Nydalen på TV2.

Flyttesjauen er i sin aller spedeste start, men jeg kan bevise at ting skjer, som det heter. Etter uendelige utsettelser med brødbaking og TV-underholdning, rev jeg skinnet av pølsa, for å omskrive Leiv Vidar-slogaen. Pølsemaker’n på Hønefoss elsker som kjent viktige ting for stygge menn som liker øl: rock og fluefiske, og sponser normalt kun festivaler som slår om seg med med slagord som “speller skinnet av pølsa”. Godt uttenkt, egentlig.

Sjøl var jeg brødløs, uten en smule i brødskuffen, og hadde egentlig ikke noe valg, men måtte sette en brøddeig. Det ga som en liten tilleggseffekt utsatt oppstart av pakking, som i og for seg er en forutsetning for å gjennomføre flyttesjauen. Altså ikke utsettelsen, men pakkingen.

Jeg ser ikke mye TV. Den påstanden fastholder jeg, men det finnes noen unntak, så selv om jeg aldri vil innrette livet mitt etter TV-programmer innrømmer jeg glatt og fullstendig uten antydning til rødming, at det finnes noen få TV-programmer som kjører i venstrefila om jeg er hjemme på sendestart. Torsdager er en krevende TV-dager, særlig etter at Atle Antonsen kostet av seg alt støvet og skapte Dag. Enkel match.

bokesker Men jeg er i gang, og jeg kan allerede fastslå, uten at jeg trenger å regne på det i det hele tatt, at 20 tilpassede bokesker (størrelse syv for de  innvidde) ikke er mer enn at jeg kommer litt i gang, men det er jo ganske bra i seg selv. Kan med andre ord krysse av i kalenderen for: Er på gang. Jiiiihaaaa!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..