Fra deldet.no til mitt.dt.no

logo_dt Navneskiftet på lesernes egen nettavis, fra deldet.no til mitt.dt.no, er motivert for å knytte tettere bånd mellom lesernes nettavis, Drammens Tidendes nettavis og abonnementsavisen Drammens Tidende.

Vi gjennomførte navneendringen på nettet i dag. For en uke siden etablerte vi MITT DT i avisen. Vi samlet alt brukergenerert stoff i en egen seksjon i avisen, merket det tydelig med MITT DT og fulgte opp nyskapningen med navneendring på nettet i dag. Vi ønsker at samspillet mellom lesernes nettavis og det lesergenererte innholdet i Drammens Tidende styrkes.

Det er dessverre ikke mulig å favne over alt det spennende som skjer i et nedslagsfelt. Vårt strekker seg over 11 kommuner. Det er vidstrakt, fra Tofte til Norefjell. Innenfor dette området foregår det ufattelig mye. Samtidig er vi distriktets største møteplass. Vi har over 100 000 ukentlige lesere på nettavisen og over 100 000 daglige lesere av avisen. Det gir oss sterke forpliktelser.

Erfaringsmessig er det ikke nok å “legge ut noe på internett”. Det er publisert, men det er langt fra sikkert at spredningen blir veldig god. Det er enkelt å publisere, men det er vanskelig å oppnå høye lesertall, eller stor distribusjon av innholdet, om du vil. Det kan vi gjøre noe med. Vi kan gi deg høyere lesertall, bidra til at din aktivitet og det du er opptatt av treffer bredest mulig.

Derfor styrkes bindingen mellom lesernes avis, mitt.dt.no og våre hovedkanaler: dt.no og Drammens Tidende. Vi har gitt mange del i flotte bilder og gode historier. Benytt anledningen. Daglig skal vi fronte leserbidrag på dt.no og daglig publiserer vi utvalgte artikler og bilder i vår trykte avis. Vi får vist fram et større mangfold. Du får høyere oppmerksomhet. Logg deg inn på mitt.dt.no og del dine opplevelser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..