Helbom av Facebook

Facebook-reklamen er ikke så treffsikker som Facebook sier. Mye tyder på at Facebook bommer kraftig i egen markedsføring.

Jeg har selvsagt ingen undersøkelser bak min hypotese, men det er litt påfallende at jeg i dag får en anmodning fra Facebook om å bruke verdens største sosiale nettsted som en reklamekanal hvor jeg kan oppnå “nøyaktig målretting”.

Samtidig, på den samme nettsiden, samtidig med skrytereklamen fra Face, presenteres jeg nemlig for fire reklamebudskap. Ikke ett eneste treffer.

Jeg tilbys abonnement på Dagens Næringsliv. Det er en avis jeg har abonnert på i flere år. Altså: bom av Facebook.

Jeg tilbys VM-mynt, som er noe skikkelig fjas og tull. Jeg har aldri kjøpt en eneste minnemynt. Altså: bom av Facebook.

Jeg tilbys usikra kredittlån. Jeg har ikke behov for ett eneste lån. Altså: bom av Facebook.

Jeg tilbys kjæreste i Oslo (eller altså å bruke et nettsted for folk over 35 som søker kjæreste i Oslo). Nesten treff. Skjønner jo annonsen. Jeg er singel, mann, over 35 år og i målgruppen, men HALLO. Jeg bor i Drammen (jobber jo i Oslo, men alvorlig talt). Jeg er ikke misfornøyd med singellivet, så konklusjonen, også på denne, Facebook, er: bom.

5 responses to “Helbom av Facebook

  1. Ja den bommer , ble tilbudt å kjøpe Hobbyrøykeriet Normann, men fisker gjør jeg ikke men røyker gjør jeg så helt skivebomble det ikke.

  2. Dermed kan vi vel slå fast at tre av tre som ytrer seg om face-reklame konstaterer at den bommer.

  3. nja skjønte ikke akkurat det jeg heller, men Jackpot 6000 er neppe Norges stolthet. Uansett, han synes også reklamene bommer

  4. Hehe, ikke mot face-reklamen. Var ikke helt poenget, men treffsikker er den altså ikke. . . . og hvem er egentlig Norges stolthet? Gerhardsen?

  5. Halla! Selv har jeg blokkert reklamen på facebook (Opera-extention), men en kompiss av meg kommenterte facebookreklamen så fint. Sjekk her:
    http://hode.dk/facereklame.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..