Alt om Apple iPad

Hvor genial er egentlig Apples iPad? Hvor genial vil den være om halvannet år?

 

iPad - stone

Javisst er det humor, men også iblandet litt alvor. Manglene er åpenbare. Samtidig har vi alle i friskt minne den helt rå utviklingen Apple produserte med iPhonen. Vi aner nok hvor det bærer. Det er bare å våkne.

Dagbladets Jan Omdal har skrevet innsiktsfult om iPad.  Nesten hele Medie-Norge har ment, mener og kommer til å mene mye om iPad. 

Den er kommet for å bli, og den kommer til å ha en iPhone-utvikling. Den blir altså kanskje “noe alle må ha” og vi må nok, flere av oss, mene lure ting om den og legge opp strategier som hensyn tar den… over noe tid.

2 responses to “Alt om Apple iPad

  1. Ser poenget ditt. Skjønner hvordan du tenker. Vi må nok være på flere plattformer. Uansett er det ingen grunn til å bejuble eller tro at dagens leserplater har fremtiden for seg. Teknologien kjører forbi «uinteligente» leserplater som hindrer fri tilgang på hele nettet hele tiden, trolig kombinert med en type podcast-løsning.

  2. Vel. iPad har nok kommet for å bli. Men jeg håper at de åpenbare manglene, gjør at det kan komme andre på banen – som ikke låser oss fast til Appel. At de har kule dingsebumser, klarer ikke helt å overskygge deres ønske om å styre meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..