Trafikkmeldinger på dt.no

Vei- og føreforhold finner du fra denne uken på dt.no. Vi ønsker din hjelp for å utvikle tjenesten videre.

Trafikkmelding-tjenesten er litt beta. Den kan utvikles videre, selv om den allerede fra lanseringsdagen har mye nyttig informasjon. Du finner alt om føreforhold i ditt nærmiljø, likeså om stengte veier og køer. Vi mener den er såpass nyttig at vi er glade for å lansere den i en hektisk førjulstid. Knapt noe er mer irriterende enn å møte en stengt vei, og  måtte foreta betydelige omkjøringer i steden for å legge oppen alternativ reiserute før du starter kjøreturen. Det skal du slippe, om du bruker trafikktjenesten på dt.no.

Vi ønsker å utvikle tjenesten videre. Til det ber vi om din hjelp. Om du kjører ofte eller sjelden, har du selv den beste oppfatningen av hva du aller helst ønsker informasjon om. Gi gjerne tilbakemeldinger her på bloggen, eller på e-post til rino.andersen@dt.no

One response to “Trafikkmeldinger på dt.no

  1. Tilbaketråkk: Redaktørbloggen » Blog Archive » Drammens Tidende – nå også på iPhone og Facebook

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..