Tar samling for Særp

FFK_En_plass_på_stadion Svart fredag. FFK er sendt ned til Adecco. Det verste er ikke nedrykket. Det er tapet for Særp som svir mest. Jeg føler at hele Fredrikstad er ydmyket. Du taper ikke for Særp. Det er barnelærdom. Det er stolthet. Det er identitet.

48 timer senere føles det ikke like gæli. Særpingane har lenge hatt et knallgodt hockeylag. Det er egentlig litt fint at særpingane igjen har fått skikk på fotballen.

Konstruktive innspill for å reise kjærringa skaper debatt i Fredriksstad Blad. Det er flott. Oppholdet i Adecco må bli kortest mulig. FFK må snarest tilbake i elitedivisjonen og kjempe om medaljene.

På nettets sosiale medier så jeg mange kose seg på årets svarteste fredag. I Moss var stemningen litt “hurra meg rundt – tre lag i førstedivisjon neste år!”

Det blir helt feil. Østfold er selvsagt gode nok til alltid å være representert i elitedivisjonen. Sjøl er jeg klar for Særpesamling. I morgen kommer jeg for første gang til å heie på Særp. Det er for ille om Østfold ikke er i elitedivisjonen. Det bør settes opp busser fra Fredrikstad til Kongsvinger for å hjelpe særpingane til seier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..