Tror dere kundene er idioter?

Konkurranse er herlig. Internett er effektivt. Det hjelper forbrukeren til raskt å sjekke priser. Det er kjapt å spare tusenvis av kroner.

Nettet forandrer samfunnet på veldig mange måter. Prissjekk og dermed en helt ny konkurransesituasjon er bare ett av elementene, ikke det viktigste en gang, men fem-minutters jobben kan kvikt gi deg tusenvis av sparte kroner i fortjeneste. Dette er en slik fortelling.

Det er langt fra alle som har tatt inn over seg de nye rammebetingelsene. Et av merkeverkstedene i Drammen ga et pristilbud på en reparasjon som mildt sagt viste seg å være i overkant drøyt.

audi a6 2,4 Det er ikke alle som har tatt helt inn over seg at konkurranse virker. Det tok fem minutter å sende en e-post til et utvalg godkjente verksteder. Det tok fem minutter å kutte regningen med 14 000 kroner, tilsvarende en tredel av det første tilbudet som ble gitt.

Det er visstnok ekstremt billig i Sverige, men der gadd ikke verkstedene å besvare forespørselen. Det gjorde heller ikke alle verkstedene i og rundt Drammen. Jeg gadd ikke purre. Det handler om tillit.

Jeg fikk et konkret pistilbud. Dermed skulle bilen også kunne EU-godkjennes. I dag har jeg benyttet et helt annet tilbud. Internett gjør livet litt enklere, og litt billigere…

5 responses to “Tror dere kundene er idioter?

  1. Da antar jeg at du har brukt et bakgårdsverksted.
    Disse bruker sjelden orginale deler. De handler deler på steder lignende biltema. Og ja, det er kvalitetsforsjell. Det blir som å sammenligne din Audi med en Kia eller Hyundai. Lykke til med å gradvis tranformere bilen din om til en dass.
    Over og ut

  2. Husk å etterstramme hjulboltene. 😉

  3. Har redigert bort navnet på merkeverkstedet. Fikk noen reaksjoner. Ser at det kan fungere som en uthenging. Det er urimelig. Jeg har ikke sjekket hele bransjen. Poenget med blogginnlegget er å gjøre oppmerksom på hvor kjapt og enkelt det er å sjekke priser, unngå å betale for mye og at etternølerne bør orientere seg i forhold til konkurrentene. Det er lett å prise seg ut.

  4. Vi snakker om godkjente og seriøse verksteder som gir garanti på deler og jobben og som bruker originale deler.

  5. Håper du sammenligner med andre merkeverksteder, og ikke frittstående verksteder som verken har riktig kompetanse eller bruker orginale deler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..