Et naturlig valg, men spent på effekten

Torsdag kan Per Sandberg bli ny leder for justiskomiteen.

 

Ikke gi denne mannen en mikrofon til fri rådighet. Han kan lett utløse depresjon og frykt hos de fleste. Selv å ta inn avisa fra dørmatta blir vel farlig i løpet av høsten… og hvor mange politifolk må vi egentlig ha for å kunne gå til butikken?

Vel, på dette klippet fra Stortingets talerstol en førjulstri kveld, du husker det sikkert, tok han en litt annen rolle. Senere har vi sett og hørt ham om politimangel, fremmedfrykt, fengselskritikk og en talsmann for å nærmest spre uhemmet redsel for å bevege seg ut i det offentlige rom, som åpenbart beherskes av livsfarlige banditter.

Ikke veldig dristig å spå Sandberg som ny leder av justiskomiteen, men likevel ikke uten forventninger. Posisjonen er perfekt for å innta tv-ruta ofte. Det tror jeg Sandberg klarer. Det spennende er å se om “folk flest” sender FrP nedover på meningsmålingene i protest, eventuelt for å markere avstand til Sandbergs virkelighetsbeskrivelse.

Alternativt er det bare å montere sikkerhetslåser på alle dører og vinduer, for så å barikere seg inne. Sandbergs oppfatning av tryggheten i Norge er, slik jeg ser det, noe spesiell.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..