Notis

Øyeblikkets utilslørte sannhet

rinofundus

Ett ekte øyeblikk. Sånn kan det hele dokumenteres. Det er i alle fall mitt øye, ikke at jeg selv ser det sånn, men sånn ser det hele ut når lisens skarphet er stilt inn og alle nødvendige håndgrep tas i jakten på skarp lesehjelp, utforsket hos optiker.

Briller

Senere kan det hele se sånn ut, som i samspill med mer enn fotografiets kunst og kyndig veiledning, kan gi skarpt syn på avstander fra 40 centimeter til 15 meter. Ganske nyvinnende, egentlig, sammenlignet med tidligere tiders smalere definerte avstander – rent bortsett fra utelivet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..