Sutresjef på Stortinget

Fem minutter med Per Sandberg i fri dressur får deg til å lure på om du ikke bør finne fram hagla, sage av løpet og skyte deg før det kommer en ulovlig innvandrer inn til deg og rundstjeler deg før du voldtas og mishandles. Ikke regn med politiet. De er sjanseløse. Storberget er en så nedrig justisminister at du egentlig bør rømme landet fortere enn Sandberg klarer å fremsi neste setning.

En mer perfeksjonert sutrer og svartmaler enn Sør Trøndelags Per Sandberg skal du lete lenge etter. Også tidligere har FrP holdt seg med noen av de aller mest sutrete politikerne vi har hatt her i landet, men få har vært av Sandbergs standard. I 11 år og 338 dager har han sittet på Stortinget, og der kommer han til å fortsette, trolig i veldig mange år fremover.

Alle vi som oppfatter Norge som et flott land har nok ikke skjønt noen verdens ting. Vi er visstnok en eneste pøl som oversvømmes av ulovlige innvandrere som plyndrer, voldtar, lemlester og som attpåtil får gjøre det i forvissning om at de helt trygt kan rane, plyndre og stjele.

Er det bare meg, eller er det flere som kan tenke seg en noe mer avdempet kriminalpolitisk virkelighetsbeskrivelse enn Sandberg fremviser hver gang han er på TV-skjermen?

One response to “Sutresjef på Stortinget

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..