Tok E12 i vriene forhold i Valdres

Ørreten kom sjelden opp. Helt uvisst hva som fikk den til å bryte vannflata, men den gjorde det innimellom.

  E12, en gammel og godt brukt, slitt med litt løse bindingstråder var det som skulle til. Nyere og mer strømlinjeformede fluer av E12 virket derimot ikke.
  Fin middagsfisk. Bra fjellørret fra Valdres. Mavesekken var full av alt annet enn jeg hadde i flueboksen, men noen ganger er det helt greit. 
Den tok tross alt flua hardt og brutalt og den gjorde forskriftsmessige utras. Sånt gjør dagen på en ellers vrien dag med mest speiding.

2 responses to “Tok E12 i vriene forhold i Valdres

  1. Snakker vi flyfishingpatagonia.com her? Kjenner det er en tur alle bør oppleve. Håper skulderplagen din ikke ødelegger. Høres ut som at operasjonen må utsettes, om vi snakker februar, men det spørs sikkert hva kirurgene egentlig skal gjøre med skulderen din.
    For min del snakker vi om sener som måtte sys samme, og sener gror som kjent ekstremt sakte: Da er perspektivet tre måneder, så det kan absolutt være lurt å ta en detaljert prat med kirurgen, tenker jeg. Okke som: Om du kommer deg av gårde og skulderen ikke krangler for mye, så snakker vi vel om en fisketur for livslang glede. Ønsker lykke til med perfekte plasserte fluer rett i vak.

  2. David Ingebrigtsen

    Hei Rino, veldig fin blog! Lurte hvor lenge måtte du vente før du kunne fluefiske etter skulder operasion? Skal under kniven om noen uker men er red for å gå glipp av livets fisketur til Tierra del Fuego i februar pga operasjonen :s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..